Annons

Klockrent
Anders Modig skriver om klockor och klockvärlden för Café.

Annons
 

Jorden runt med TAG Heuer

Sugen på att spana in unika klockor från TAG Heuers historia? Om du är ute och rör på dig de närmaste veckorna har du chansen!

Porträtt av Charles-Auguste Heuer, som levde från 1871 till 1923.

TAG Heuer har haft en hel del av sina senaste rubriker genom sina smarta klockor och provocerande låga priser för seriöst urmakeri – och i september vill man under två veckor genom TAG Heuer Globetrotter exhibition – 10 utställningar med 10 teman i 10 städer påminna om att man har rötter som sträcker sig tillbaka till 1860, och en stark portfolio, inte minst när det handlar om sportklockor.

Annons

Ring Master Reveal kan ses i Sydney.

Stockholm är tyvärr inte med på schemat, men om du de kommande veckorna har vägarna förbi Paris-Genève-München-Venedig-Dubai-Hong Kong-Sydney-Tokyo-Miami-Singapore, så missa inte chansen att titta in i den lokala TAG Heuer-butiken för en chans att se sammanlagt 400 klockor klockor från märkets historia.

Själv hade jag gärna kikat in i Paris (tema: klassiska Heuer, Genève (tema: de stora uppfinningarna), Tokyo (tema: design genom historien) eller Singapore, där den första utställningen öppnas den 13 september av märkets ambassadör skådisen och rallyföraren Patrick Dempsey.

TAG Heuer Globetrotter exhibition pågår 16-30 september.

www.tagheuer.com

TAG Heuer Monaco kan ses i Paris.

Mikrograph kan ses i Genève.

 

Ur katalog från 1930-talet.

Seglarklockan Mareographe kan ses i Dubai.

Utställningarna öppnar den 16 september.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar